11 Σεπτεμβρίου 2014

Έγινε ασφαλτόστρωση στον Καρακόλιθο αλλά τον Ομφαλό τον ξεχάσαμε......






Νέος ασφαλτοτάπητας τοποθετήθηκε αυτήν την εβδομάδα στο δρόμο στον Καρακόλιθο. Πράγματι  σε αυτό το σημείο ο δρόμος χρειάζονταν μια "ανανέωση".

Τι γίνεται όμως με τον Ομφαλό και τις 2 στροφές καρμανιόλα , που παρά το αρχικό ενδιαφέρον της πολιτείας, έπειτα από την ανάρτηση μου στις 14-1-14, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ , το "ενδιαφέρον τους", ατόνησε...

Στις πρώτες ημέρες  μετά την δημοσίευση του προβλήματος, είχαμε την  άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών, που τοποθέτησαν νέα οδική σήμανση και καινούργιες μπαριέρες στο συγκεκριμένο σημείο.
Ακολούθησε η ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Σταθά ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ για το εν λόγω πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η επίσημη απάντηση από τους αρμοδίους ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και που αφήνει την πιθανότητα νέας ασφαλτόστρωσης , κατά τους θερινούς μήνες και αναλόγως των εγκεκριμένων πιστώσεων.
 Παρ όλα αυτά , μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δει εργασίες στο εν λόγω σημείο.
Άραγε πόσες φορές θα  δούμε το ίδιο φαινόμενο το φετινό χειμώνα ;


'Οπως με ενημέρωσαν , έγινε νέα υπενθύμιση αυτήν την εβδομάδα, στην νέα αντιπεριφερειάρχη, κυρία Παπαθωμά, που θέλω να πιστεύω , ότι θα επιλύσει το συγκεκριμένο θέμα ,σύντομα προτού αρχίσουν οι χειμερινοί μήνες,αν και τώρα οι πρώτες βροχές ήδη  ξεκίνησαν....

Εκτός και αν κάποιοι ανυπομονούν να δουν και την παρακάτω εικόνα.....




Blog Widget by LinkWithin