9 Αυγούστου 2014

TOMAS SKOTT : Ο άνθρωπος που τα έβαλε με την..... κρίση!!


O EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ανοίγει μια νέα θεματολογία με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ αυτούς που εν μέσω κρίσης δεν το βάζουν κάτω..

Αυτούς που προσπαθούν αυτούς που 
επεκτείνονται κόντρα στο ρεύμα και στις Συμπληγάδες που καλούνται να περάσουν 
.Είναι αυτοί που προσπαθούν να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια είτε μέσα από τις εξαγωγές τους, αλλά και αυτούς που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας!
Η εταιρεία ΑΛΤΟΜ ενός δυναμικού ανθρώπου του Ελληνοβρετανού TOMAS SKOTT δημιουργήθηκε το 2005 , διανύει την πρώτη δεκαετία στην Ελληνική αγορά αλουμινίου και σιδήρου σε μια εποχή που οι κατασκευές έχουν κυριολεκτικά ‘’κονιορτοποιηθεί’’,η ΑΛΤΟΜ κυριολεκτικά ‘πετάει’’.Ξεκίνησε φτωχός με δύσκολα παιδικά χρόνια με στήριγμα αγάπη της μητέρας του και όπλο το κουράγιο, την υπομονή αλλά και το πείσμα που τον διακρίνει εργάστηκε σαν εργάτης αλλάζοντας 3 εταιρείες απο τις οποίες απέκτησε την εμπειρία και έκανε το μεγάλο άλμα ιδρύοντας την ALTOM .

Οι δυσκολίες στο ξεκίνημα μεγάλες αφού η κρίση το 2008 έκανε την ''εμφάνισή'' της όμως ο Tom Skott ο ''Τόμ'' όπως τον φωνάζουν οι συνεργάτες του ξεπέρασε τις ''Συμπληγάδες''και σήμερα είναι μια απο τις ανερχόμενες και υγιείς εταιρείες στον κλάδο του Αλουμινίου συνεργαζόμενος με μεγάλες ελληνικές εταιρείες,οπως Σίτες Μαρούδας, την ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ COMPASSκαι ρολλά ΤΕΑΜ ROLL ενώ ξεκίνησε και ενα μεγάλο deal στο εξωτερικό σε χώρα των Βαλκανίων που θα αποφέρει σημαντική εισροή συναλλάγματος
Όταν δεν υπάρχει δρόμος... τον δημιουργείς, οταν υπάρχει η πίστη και η θέληση οτι ο άνθρωπος ο οποίος κινείται με αγάπη σε αυτό που κάνει θα πετύχει είναι η φιλοσοφία του Τομ

Ανθρώπινες σχέσεις – Είμαστε όλοι κοντά σας , Ακούμε – Βλέπουμε – Διορθώνουμε – Εξυπηρετούμε .Με χαμόγελο !!!













Blog Widget by LinkWithin