12 Αυγούστου 2014

Η Χορωδία Δαύλειας στην ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ






H αδελφή XΟΡΩΔΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ χτες βράδυ στην Υπάτη στη γιορτή του φεγγαριού , που οργανώθηκε από την 24 η εφορία Βυζαντινών αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Υπάτης «Αινιάνες», θα μας επιτραπεί να πούμε : ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ!! 
Ο Μαέστρος μας Δημήτρης Καρούζος μπορεί να νοιώθει απόλυτα ικανοποιημένος ,μετά από μια κοπιαστική γιαυτόν βραδυά , εφόσον το πρόγραμμα της Χορωδίας ήταν συναυλιακό :με διάρκεια που ξεπέρασε την 1 ώρα και 30 λεπτά !! Η Χορωδία ερμήνευσε 14 πανέμορφα τραγούδια του θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Κουγιουμτζή, Λιβανελί, Λοϊζου,Τσιτσάνη και Παραδοσιακά τραγούδια από διάφορα μέρη της πατρίδας μας ! 
Οι χορωδοί «τάδωσαν» όλα , τραγουδώντας με τη ψυχή τους μπροστά σε ένα υψηλού επιπέδου ενθουσιώδες κοινό, στον αύλιο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Φθιώτιδας στην μαρτυρική πόλη της Υπάτης.
Tη Χορωδία συνόδεψαν σπουδαίοι μουσικοί : Δημήτρης Κατρακούλης στα πλήκτρα .Ο Ανδρέας Αντωνέλλης στη Κιθάρα-μπουζούκι και στη φυσαρμόνικα ο Γιάννης Παπαχαράλαμπος!
Σολίστ : Πηνιώ Ανάγνου, Μαρία Αγγελή, Θόδωρος Βέλλιος, Λουκάς Κοπανιάς και η μικρή Ελένη Στουρνάρα!
Ο μαέστρος και η Χορωδία Δαύλειας μετά το πέρας της πανέμορφης βραδιάς αποδέχτηκαν με ευχαρίστηση ,πρόταση της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου « Αινιάνες» ,να λάβει μέρος η χορωδία στις εκδηλώσεις πολιτισμού «Υπάτη 2015».
Η οργάνωση ήταν άψογη όπως επίσης και η φιλοξενία .Θερμά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια της 24ης Εφορίας Βυζαντινών αρχαιοτήτων κ. Παπακωνσταντίνου, στην Αρχαιολόγο κ. Τσιώκα , στον κ. Βασιλείου και κ. Λαινά και στους υπαλλήλους του Βυζαντινού Μουσείου Υπάτης.
Πήγαμε πολύ καλά , μέχρι την καλύτερη επόμενη εκδήλωση!
Blog Widget by LinkWithin