14 Ιουλίου 2014

Αράχωβα : Εξελίξεις σχετικά με την λειτουργία του αγροτικού ιατρείου

Εξελίξεις έχουμε στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό  διάστημα και που αφορούσε στην περιορισμένη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου στην Αράχωβα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ )




Σύμφωνα με πληροφορίες , έπειτα από συγκεκριμένες κινήσεις, βρέθηκε μια αρχική λύση με σκοπό την πλήρη λειτουργία του ιατρείου με τον ίδιο γιατρό. Παραμένει όμως το πρόβλημα καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ιατρός θα μεταβαίνει στο γραφικό Λιδωρίκι ανά τακτά χρονικά διαστήματα (αναφέρουν ότι θα πηγαίνει 2 Σαββατοκύριακα το μήνα).
Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, η Αράχωβα θα συνεχίσει να έχει σοβαρά προβλήματα τα συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα , τις ημέρες δηλαδή που ειδικά τους χειμερινούς μήνες,  την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες. Βέβαια το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο των επισκεπτών αλλά και των 3500 χιλ. μόνιμων κατοίκων !

 Ένας γιατρός δεν μπορεί να υπάρχει για μια περιοχή των 3500 κατοίκων κύριοι υπεύθυνοι της υγείας;Αναμένουμε  την επίσημη ανακοίνωση για την επίλυση του θέματος.
Blog Widget by LinkWithin