21 Ιουλίου 2014

Βγαίνει από την Εντατική ο Γ. Καρατζαφέρης



Υπέστη καρδιακό επεισόδιο - Έκανε "μπαλονάκι" και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του έχει διαφύγει κάθε κίνδυνοΜέχρι το μεσημέρι αναμένεται να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Καρατζαφερης παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο εκ των ιατρών του καρδιολόγος κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε πως o πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υπεβλήθη μετά από την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου κι ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η αγγειοπλαστική επέμβαση με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.

Η επέμβαση ήταν επιτυχή και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ νοσηλεύεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση στη ΜΕΘ, όπως είθισται, για προληπτικούς λόγους. 

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωσε το κόμμα: «Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ σήμερα θα ταξίδευε στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα. 

Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν

Blog Widget by LinkWithin