23 Ιουνίου 2014

Ένταση και βίαιες προσαγωγές στην δίκη για το φονικό στο Στείρι

Σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία της Ευσταθίας μπροστά στα μάτια του παιδιού της



Από την αρχή ξεκίνησε πάλι η διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας της 32χρονης Ευσταθίας Χαρατσή από τον αδερφό του συζύγου τον Ιούλιο του 2013 στο Στείρι Βοιωτίας μπροστά στα μάτια του 3χρονου αγοριού της.



Η δίκη ξεκίνησε με ένταση καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης έφτασε το πρωί στο δικαστήριο ταυτόχρονα με δύο από τους υποψήφιους ενόρκους, που λίγο αργότερα μέσα από την κλήρωση βρέθηκαν στη σύνθεση του δικαστηρίου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του θύματος που θεώρησε πως η προσέλευση δεν ήταν τυχαία. Μέσω του δικηγόρου τους ζήτησαν την απομάκρυνση των δύο ενόρκων που όμως δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο, αφού από την διαδικασία δεν προέκυψε σχέση μεταξύ των ενόρκων και του δικηγόρου υπεράσπισης.

Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή μίας μάρτυρα από τη Λιβαδειά, η οποία είχε σχέση στο παρελθόν με το δράστη. Μάλιστα της επέβαλε 40 μέρες φυλάκιση, γιατί δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε. Ο ίδιος ο δράστης, πάντως, όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο παραδέχθηκε την πράξη του ζήτησε συγγνώμη και επανέλαβε «Δεν ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή».
lamiastar
Blog Widget by LinkWithin