19 Ιουνίου 2014

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ , ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :


Ένωση: Αλλαγή σελίδας με νέα διοίκηση



Μια νέα εποχή και με ένα νέο και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο ξεκινάει για την Ένωση. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας αλλάζει πλέον σελίδα και όπως τονίστηκε από τους νέους διοικούντες σηκώνουν ψηλά τα…»μανίκια» και αρχίζει η δουλειά για να συνεχίσει η ομάδα την καταξίωσή της στο Βοιωτικό χώρο και όχι μόνο.

Το νέο 11μελές Δ.Σ. αποτελείται από «νέο αίμα». Μόνο τέσσερεις από την διοίκηση έχουν διετελέσει και παλιά στην ομάδα. Ο Στέργιος Κουτσιούκης, ο Γιώργος Σκλαβούνος, ο Σίμος Γεωργίου και ο Μπάμπης Μίχος. Οι υπόλοιποι μόλις από σήμερα παίρνουν το… βάπτισμα του πυρός.

Πρόεδρος της Ένωσης θα είναι ένας παλιός γνώριμος στα διοικητικά


Γενικός Γραμματέας αλλά και υπεύθυνος Τύπου ο Γιώργος Σκλαβούνος

δρώμενα. Ο Στέργιος Κουτσιούκης που είχε διετελέσει στο παρελθόν ως αντιπρόεδρος. Στην αντιπροεδρία του Δ.Σ. θα είναι ο Θάνος Πετρόπουλος, γνώστης του ποδοσφαίρου αφού ο πατέρας του ήταν αθλητικός παράγοντας επί χρόνια στο Χαλάνδρι ενώ τη θέση του Γενικού Γραμματέα παίρνει ο Γιώργος Σκαλβούνος που αναλαμβάνει και το γραφείο Τύπου της ομάδας. Ο Σίμος Γεωργίου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του Ταμία με αναπληρωτή τον Βαγγέλη Ξυραφάκη. Ο Γιώργος Χαλκιάδης και ο Ταξιάρχης Σκλήρης θα είναι οι δυο Γενικοί Αρχηγοί της ομάδας ενώ έφοροι γηπέδου και υλικού θα είναι οι Παναγιώτης Αλεξίου και Ηλίας Καλιάφας αντίστοιχα. Τέλος υπέυθυνοι ακαδημιών θα είναι οι Μπάμπης Μίχος και Αποστόλης Καφές.

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι η ανεύρεση προπονητή και από αύριο θα γίνουν αρκετές επαφές γι” αυτό το σκοπό ενώ θα τρέξουν και οι συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας. Και από κει και πέρα θα ξεκινήσουν και οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Το νέο Δ.Σ.Πρόεδρος: Κουτσιούκης ΣτέργιοςΑντιπρόεδρος: Πετρόπουλος ΘάνοςΓεν. Γραμματέας: Σκλαβούνος Γιώργος (& υπέυθυνος Τύπου)Ταμίας: Γεωργίου ΣίμοςΓενικός Αρχηγός: Χαλκιάδης ΓιώργοςΑναπληρωτής Ταμίας: Ξυραφάκης Βαγγέληςβ” Γεν. Αρχηγός: Σκλήρης ΤαξιάρχηςΈφορος Γηπέδου: Αλεξίου ΠαναγιώτηςΈφορος Υλικού: Καλιάφας ΗλίαςΈφοροι Ακαδημιών: Μίχος Μπάμπης, Καφές Αποστόλης
Blog Widget by LinkWithin