23 Ιουνίου 2014

Αμβρυσσέας: Με ενισχυμένη διοίκηση και… πρωταγωνιστικό πλάνο




Αφήνοντας το αγωνιστικό κομμάτι να πούμε οτι στο Δίστομο έχει ανοίξει η… όρεξη και διοικητικά. Και ίσως αυτό να είναι το σημαντικότερο και το «κλειδί» για την φετινή πορεία του Διστόμου. Τι θέλουμε να πούμε;Η περσινή πολύ καλή πορεία του Αμβρυσσέα εκτός των άλλων οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στην πολύ καλή διοίκηση που υπήρχε (και υπάρχει άλλωστε…). Οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Αμβρυσσέα κατόρθωσαν να δημιουργήσουν τις βάσεις και τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η ομάδα να έχει την σταθερότητα και την ηρεμία που χρειαζόταν. Και αυτό φάνηκε σε όλα τα επίπεδα.

Και όλα αυτά συνετέλεσαν έτσι ώστε να δοθεί το κίνητρο και σε άλλους επιφανείς ανθρώπους της περιοχής που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να συνδράμουν. Έτσι λοιπόν φέτος ο Αμβρυσσέας θα έχει ένα διευρυμένο και άκρως ενισχυμένο Διοικητικό σχήμα και με οικονομική ευρωστία (το κυριότερο…) αφού στη διοίκηση θα συμμετέχουν οι επιχειρηματίες Ηλίας Καβαλαγιός, Λουκάς Κουτριάρης, Φιλίππου αλλά και ο Γιώργος Τζιτζώκος.

Αυτοί λοιπόν μαζί με τους υπάρχοντες δημιουργούν ένα ενισχυμένο και δυνατό διοικητικό συμβούλιο που τα έχει όλα και το βάρος τώρα έχει πέσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και στο Δίστομο πλέον δεν το κρύβουν οτι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Γι” αυτό άλλωστε πάνω σε αυτό πλάνο θα κινηθούν από δω και πέρα.
http://stereasports.com/?p=26776

Blog Widget by LinkWithin