18 Ιουνίου 2014

Λιβαδειά : Από την συγκέντρωση των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων Δημοσίου-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ

Θέμα: Συγκέντρωση των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων Δημοσίου-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ στην Λιβαδειά



Πραγματοποιήθηκε  στις 17 Ιουνίου, η προγραμματισμένη συγκέντρωση των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων Δημοσίου-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ με αρκετή παρουσία συνταξιούχων αλλά και εργαζόμενων/άνεργων.

Στην συγκέντρωση, δεύτερη κατά σειρά το τελευταίο οκτάμηνο, χαιρέτησαν εκπρόσωποι των Σωματείων ΙΚΑ & ΟΑΕΕ, την δε κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου.


Αναφέρθηκαν τα νέα πλήγματα που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα και τονίστηκε η ανάγκη μαζικής και οργανωμένης αντίδρασης για την αντιμετώπισή τους.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Πέμπτης 19 Ιουνίου στην Αθήνα στο οποίο, όπως επισημάνθηκε από τους ομιλητές, είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων, συνταξιούχων και εργαζόμενων και ανέργων κάθε ηλικίας, ώστε να δοθεί στην κυβέρνηση, ισχυρό μήνυμα αντίθεσης στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της που υλοποιούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ για ξεθεμελίωση του όποιου κοινωνικού κράτους έχει απομείνει.

Έγινε γνωστό στους παρευρισκόμενους ότι διατίθενται δωρεάν λεωφορεία για την μετακίνηση στην Αθήνα, τα οποία θα αναχωρήσουν τις 2.30 το απόγευμα από το Ζάππειο.
Blog Widget by LinkWithin