17 Ιουνίου 2014

Γιος ηθοποιού ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας






Που σκότωσε την 40χρονη ανήμερα του Πάσχα, για να την θυσιάσει στον σατανά!

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση σατανισμού με πρωταγωνιστή ένα 22χρονο ψυχικά διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος δολοφόνησε άστεγη γυναίκα ως θυσία στον… σατανά.

Το μακάβριο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 20ης Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα, στην Πλατεία Βάσως Κατράκη, στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο νεαρός Αλέξανδρος Π., ως άλλος Κατσούλας ή Δημητροκάλης, πλησίασε την άτυχη 41χρονη που κοιμόταν σε ένα παγκάκι και με μια πέτρα της πολτοποίησε το κεφάλι, χτυπώντας την για πολλή ώρα μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρή. Μάλιστα, λόγω των εκτεταμένων χτυπημάτων, το έργο της εξακρίβωσης της ταυτότητας του πτώματος κατέστη εξαιρετικά δύσκολο.

Νωρίτερα είχε κόψει το χέρι του με αιχμηρό αντικείμενο και με το αίμα του είχε γράψει τον αριθμό 666 ενώ στη συνέχεια είχε σχεδιάσει έναν ανάποδο σταυρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης με το «αρρωστημένο» μυαλό είχε βγει από το σπίτι του αναζητώντας το θύμα που θα «προσέφερε» στον Εωσφόρο ενώ όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μετά τη σύλληψή του ετοίμαζε και νέα θυσία στο πλαίσιο της εκκίνησης του θερινού ηλιοστασίου, το ερχόμενο Σάββατο, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές.

«Έκοψα το χέρι μου και προσευχήθηκα στον Σατανά να μου εμφανίσει ένα θύμα για να το θυσιάσω», είπε στην κυνική του ομολογία.

Γιος ηθοποιού

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο νεαρός δράστης είναι γιος γνωστού ηθοποιού. Ο «αμετανόητος υπηρέτης του σατανισμού», όπως συστήθηκε ο ίδιος στους άνδρες της αστυνομίας διέμενε με τους γονείς του και τον μικρότερο αδελφό του, στην οδό Ξάνθου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια είχε μετακομίσει εκεί τους τελευταίους 8 μήνες. Οι γείτονες δεν είχαν προλάβει να τους γνωρίσουν καλά ώστε να υποψιαστούν κάτι ενώ κάνουν λόγο για ένα σπιτικό που δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό.

Καυχιόταν στο facebook

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος μίας μαύρης σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και η φονική πέτρα, με την οποία θανάτωσε το θύμα του.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ερευνών 
στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος σατανιστής εκτός από ψυχικά άρρωστος είναι και εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες αφού βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων. 

Ο δράστης οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

kontra news
Blog Widget by LinkWithin