15 Μαΐου 2014

Αντίκυρα :Από την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Δ.Α.Α κ. Αθ. Πανουργιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά στην Αντίκυρα.



Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιος Πανουργιάς για τη μεγάλη προσέλευση κόσμου στην ομιλία που πραγματοποίησε στην Αντίκυρα, την Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014. 



Μέσα σε θερμό κλίμα, κ. Αθανάσιος Πανουργιάς παρουσίασε τους στόχους του προγράμματος του Ενωτικού Ανεξάρτητου Συνδυασμού, στον οποίο είναι επικεφαλής. Ενός προγράμματος το οποίο είναι ρεαλιστικό και όχι ουτοπικό, και κυρίως προσηλωμένο στην ανάπτυξη. 



«Οι συνολικοί ή κοινοί στόχοι αφορούν στην αναζωογόνηση της οικονομίας του τόπου μας, αναπτύσσοντας καλές πρακτικές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Αυτό θα το καταφέρουμε εάν συνεργαστούμε με εξειδικευμένες, εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ολοκληρωτική αξιοποίηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς και με τη συνεργασία του Δήμου με την Πολιτεία και την Ιδιωτική Πρωτοβουλία για την Άμεση εφαρμογή Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας» δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς. 



Και συνέχισε «Μια κύρια πηγή χρηματοδότησης των δράσεων μας είναι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση δημόσιου τομέα» καθώς και τα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία». 






Σήμερα Πέμπτη, 15 Μαΐου, και ώρα 8:30 μ.μ., ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς θα μιλήσει στο Στείρι και την Παρασκευή, 16 Μαΐου θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των προεκλογικών του συγκεντρώσεων στο Δίστομο.

Δείτε περισσότερες φωτό από την ομιλία στην Αντίκυρα :










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin