11 Απριλίου 2014

Ήγγικεν η ώρα ω Αραχωβίτες. Πρόταση υποψηφιότητας για την Δημαρχία....




Συζητήσεις επί συζητήσεων, αδιέξοδα, ίντριγκες, πολιτικές ζυμώσεις ,σκοπιμότητες, αδιαφορία,αντιπαλότητες, συμφέροντα, πολιτικά παιχνίδια και διάφορες  ακόμα καταστάσεις έχουμε καθημερινά στο δήμο μας, στην προσπάθεια συγκρότησης ενός δυνατού ψηφοδελτίου που θα είναι ικανό ώστε να δώσει έναν νέο αέρα, αέρα ανανέωσης που πολλοί επιθυμούν να δώσουν στο Δήμο Δ.Α.Α. Βεβαίως έως τώρα υπάρχουν και συγκεκριμένα ονόματα που ενδιαφέρονται για την θέση του δημάρχου (νυν και τέως), παρόλ' αυτά δεν είναι και λίγες οι φωνές που ζητούν να γίνει μια νέα αρχή και να εμφανιστεί το κάτι διαφορετικό.
Το όλο σκηνικό κωλυσιεργεί  από την μη επίσημη τοποθέτηση μερικών ήδη ενδιαφερομένων για την θέση του δημάρχου. Αρκετοί είναι  και αυτοί που περιμένουν μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από τον νυν δήμαρχο για την κατάληξη της πιθανής υποψηφιότητας του.
Ωστόσο στο προσκήνιο εμφανίστηκε και μία ακόμα υποψηφιότητα αλλά και αυτή ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμη. Ο υποψήφιος δέχεται και γίνονται προσπάθειες να γίνει μια οργανωμένη και ενωτική διαδικασία για την κάθοδο του.
Τελικά εάν και αυτή η προσπάθεια δεν αποδώσει μία θα είναι η κοινά αποδεκτή λύση που μπορεί να ενώσει τους κατοίκους  τουλάχιστον της Αράχωβας.
Η πρόταση αυτή είχε διατυπωθεί εδώ και δεκαετίες από κάτοικο της Αράχωβας και μέχρι σήμερα έχει "στοιχειώσει" και δεν έχει υλοποιηθεί . Μάλλον ...  Ήγγικεν η ώρα ω Αραχωβίτες...
Ακολουθεί η πρόταση που είχε διατυπωθεί....

Γκαβ, γκαβ, γκαβ,  ωρέ γκαβαρα....ς , θα σας φέρω δήμαρχο από την Μαριολάτα !!!

** Η εν λόγω πρόταση είχε ειπωθεί από έναν κάτοικο(γέρο Δροσόπουλο) της Αράχωβας την δεκαετία του 50 .
Οι παλιότεροι την θυμούνται ακόμα και διηγούνται την εν λόγω ιστορία ακόμα και σήμερα.
Ο γραφικός  παππούς, που έμενε σε κεντρικό σημείο της Αράχωβας , άνοιξε κάποια μέρα το παράθυρό του και αναφώνησε την παραπάνω πρόταση. Σε μια μίνι  αναζήτηση που έκανα για να μάθω τον λόγο που είχε ειπωθεί  αυτή η πρόταση, οι απόψεις διίστανται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin