8 Απριλίου 2014

Ξεκίνησε η δίκη για το φονικό στο Στείρι.

8 Ιουλίου 2013 , μεσημεράκι και το μήνυμα  που λαμβάνω από έναν φίλο μιλά για μια αποτρόπαια πράξη στο Στείρι.Δυστυχώς οι πληροφορίες που είχαμε εκείνη την ώρα , επαληθεύονται στο έπακρο και ανεβάζω την σχετική δημοσίευση.
http://distomo218.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8.html
Χθες ήρθε η ώρα του δικαστηρίου για αυτήν την τραγική υπόθεση.


Ακολουθεί το δημοσίευμα του lamiastar καθώς και βίντεο :


 Στείρι Βοιωτία: Σκότωσε τη σύζυγο του αδερφού του μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού της - Το ξέσπασμα της μάνας στη δίκη



Ο 40χρονος έσφαξε την άτυχη κοπέλα μπροστά στα μάτια του 3χρονου αγοριού της, που φώναζε αιμόφυρτο - Έγκλημα ερωτικού πάθους, βλέπει ο ψυχίατρος...

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (07-04-2014) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Καρπενησίου η δίκη του 40χρονου άνδρα που στις 8 Ιουλίου του 2013 σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την σύζυγο του αδερφού του, μητέρα δύο παιδιών 3 και 10 ετών, στο Στείρι της Βοιωτίας.

Η διαδικασία ήταν μαραθώνια και διήρκησε μέχρι τις 22.00 περίπου το βράδυ, όταν ο πρόεδρος διέταξε την διακοπή της δίκης επ' αόριστον προκειμένου ο δράστης να εξεταστεί από ψυχίατρο, που θα γνωματεύσει για την ψυχική του κατάσταση την στιγμή του φόνου.

Πάντως ο ψυχίατρος που κατέθεσε στο δικαστήριο τόνισε πως τέτοιου είδους εγκλήματα, με μαχαίρι και πολλαπλά χτυπήματα παραπέμπουν σε έγκλημα ερωτικού πάθους.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν προέκυψε από τις καταθέσεις των μαρτύρων, εκτός από αυτή της αδερφής του θύματος που είπε πως ο δράστης ζήλευε την οικογένεια του αδερφού και πως στο πίσω μέρος του μυαλού του μπορεί να υπήρχε ερωτικό κίνητρο.

Ο 40χρονος έσφαξε κυριολεκτικά την άτυχη κοπέλα μπροστά στα μάτια του 3χρονου αγοριού της. Στη συνέχεια το έβγαλε από το σπίτι, κλείδωσε τη πόρτα και αυτοτραυματίστηκε. Το παιδί, γεμάτο αίματα, ανέβηκε στον πάνω όροφο, στο σπίτι της γιαγιά του, που όταν το είδε σε αυτή την κατάσταση, το πήρε αγκαλιά και το έπλυνε νομίζοντας πως είχε κάπου κοπεί.

Όταν διαπίστωσε πως το μικρό αγόρι δεν είχε κανένα τραύμα, κατέβηκε έντρομη στο σπίτι του και είδε τη νύφη της πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, και τον μεγάλο της γιο, λίγα μέτρα μακρύτερα τραυματισμένο.

Τώρα 9 μήνες μετά το έγκλημα η μητέρα του δράστη, δήλωσε στο δικαστήριο, πως δεν έχει επισκεφτεί τον γιο της στην φυλακή, ούτε καν έχει μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον πρόεδρο γιατί το παιδί της έφτασε σε αυτή την πράξη απάντησε: ''Δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα. Δεν ξέρω, ο θεός και η ψυχή του μόνο γνωρίζουν''.

Δείτε στο video του lamiastar που ακολουθεί: τι είπε ο δράστης όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου για τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα και πώς αντέδρασε στο ίδιο ερώτημα ο σύζυγος της 32χρονης κοπέλας και αδερφός του δολοφόνου...



Έγκλημα στο Στείρι Βοιωτίας. 1η ημέρα της δίκης από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin