28 Απριλίου 2014

Αγώνας δρόμου Δόλιχος: Δελφοί -Ολυμπία 255 χιλ. 2-3 και 4 Μαΐου 2014






Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα, σας προσκαλεί στην 3η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 2-3 και 4 Μαΐου 2014.





ΤΡΕΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ -ΔΟΛΙΧΟΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2014

Ο αγώνας έχει μήκος 255 χιλ και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους - χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 4500 μέτρα και αρνητική 5100 μέτρα. 

Για αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία. 
Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν. 

Λίγοι αλλά ΕΚΛΕΚΤΟΙ κρίνοντας από τους 10 συνολικά διεθνείς αθλητές που κατόρθωσαν να διασχίσουν τη γραμμή τερματισμού μέχρι σήμερα.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1 Σεπτεμβρίου 2013 και θα λήξουν την 31 Μαρτίου 2014. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr; η αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@doliho.gr
Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

ΥΓ. Το Αθλητικό Σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η Οργανωτική Επιτροπή του Δόλιχου δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα καμία δημόσια (τοπικής αυτοδιοίκησης, εθνικής κυβέρνησης, διαρθρωτικών ταμείων/πρωτοβουλιών της ΕΕ) ή ιδιωτική χρηματοδότηση (χορηγία) εκτός από την μερική τροφοδοσία των Σταθμών Ελέγχου και την δωροθεσία αθλητικών ειδών τρεξίματος που κληρώνονται μετά το πέρας του αγώνα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οποιοδήποτε δημόσιο χρηματικό περίσσευμα, ακόμη και το ελάχιστο, πρέπει να διοχετεύεται προς τους άνεργους και τον κόσμο που υποφέρει από την χειρότερη οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


http://www.ertopen.com/eidiseis/item/19509-agwnas-dromoy-dolichos-delfoi-olympia-255-chil-2-3-kai-4-maioy-2014#.U168Hfl_uSo

Blog Widget by LinkWithin