27 Μαρτίου 2014

Οι μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ στα Οινόφυτα και Παραλία Διστόμου θα συνεχίσουν να λειτουργούν

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μου, από τα πλέον επίσημα χείλη του υφυπουργού , σχετικά με την συνέχιση λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ στην Παραλία Διστόμου-Άσπρα Σπίτια , όπως σας είχα ενημερώσει από με ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙς 21 Φεβρουαρίου.Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση :




Συζητήθηκε σήμερα, 27 Μαρτίου 2014,
στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθά, με θέμα «Μη βιώσιμη η επαναλειτουργία των μονάδων ‘ειδικού σκοπού’ του ΕΟΠΥΥ στα Οινόφυτα και την Παραλία Διστόμου μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΠΕΔΥ».
Ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Αντώνης Μπέζας, δεσμεύτηκε στην απάντηση που έδωσε στον κ. Σταθά ότι τόσο η μονάδα υγείας των Οινοφύτων, όσο και η μονάδα υγείας της Παραλίας Διστόμου θα συνεχίσουν να λειτουργούν.
Ο Υφυπουργός Υγείας επεσήμανε επίσης ότι το Υπουργείο Υγείας έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Υπουργείου Οικονομικών για την προκήρυξη συγκεκριμένων θέσεων, σε συγκεκριμένες μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων Οινοφύτων και Παραλίας Διστόμου, επικουρικών ιατρών με συγκεκριμένες ειδικότητες για την κάλυψη των κενών μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin