28 Μαρτίου 2014

Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου




 Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα νεκρός βρέθηκε στο κελί του ο Αλβανός φυλακισμένος που δολοφόνησε τον φύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου την περασμένη Τρίτη.

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του το βράδυ της Πέμπτης ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι, ο οποίος την Τρίτη σκότωσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο βαρυποινίτης, έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του, είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών και είχε εγκλειστεί μόνος του σε κελί. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης τον εντόπισε νεκρό σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Με βάση δικαστικές πηγές, στο κελί όπου βρισκόταν μόνος του ο βαρυποινίτης, υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, από τις οποίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάλαβαν ότι ο Καρέλι από ένα σημείο και μετά δεν κουνιόταν καθόλου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση στο σωφρονιστικό κατάστημα έχουν σπεύσει κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια θανάτου του Αλβανού ισοβίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin