14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο κ. Ζιώγας για τον Δήμο Λεβαδέων



ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Λιβαδειά 14-2-2014

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Βρισκόμαστε στη κρισιμότερη στιγμή της νεώτερης ιστορίας μας. Με δεδομένο τις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες της χώρας μας, αλλά και του Δήμου μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε απέναντι στον τόπο και στα παιδιά μας.

Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας και των χωριών μας, ώστε να δημιουργήσουμε παραπέρα προϋποθέσεις κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας.

Να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με όφελος για ολόκληρη τη κοινωνία

Ύστερα από διάλογο και την προτροπή μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας καθώς και εκπροσώπων από διάφορους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, που έχουν κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, μια ομάδα ανθρώπων, νέων και παλαιότερων, με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία και ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Με σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις και μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την Διοίκηση του Δήμου μας .

Πιστεύουμε πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν: 1) ομαδικό πνεύμα , 2) δημιουργικό όραμα , 3) υψηλούς στόχους και 4) διάθεση για σκληρή και επίμονη εργασία

Οι συνεργάτες μου και εγώ με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι σε σας, στην πόλη και στα χωριά μας , δηλώνουμε παρόντες στις εκλογές του Μαΐου 2014.

Σε αυτόν τον αγώνα στέλνουμε μήνυμα συνεργασίας στους νέους, σε όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, κοινωνικούς φορείς και οργανωμένα σύνολα.

Τέλος καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνταχθούν μαζί μας.

Με εκτίμηση



Ζιώγας Γεώργιος

& Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin