24 Ιανουαρίου 2014

Στη Βουλή το πρόβλημα στο οδικό δίκτυο στην θέση "Ομφαλός".

Έπειτα από το δημοσίευμα μου σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο οδικό δίκτυο στην θέση "ΟΜΦΑΛΟΣ" (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ), ο βουλευτής Βοιωτίας Ιωάννης Σταθάς, κατέθεσε  ερώτηση στη Βουλή .Εδώ να σημειώσουμε ότι έπειτα από το σχετικό δημοσίευμα σε πρώτο στάδιο έχει αποκατασταθεί η οδική σήμανση στο εν λόγω σημείο. Ακολουθεί η σχετική ερώτηση :




20/1/2013

Ερώτηση

Προς τους Υπουργούς

- Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

-Εσωτερικών



Θέμα: Επικίνδυνο το οδόστρωμα στη περιοχή «Ομφαλός» του οδικού δικτύου Λιβαδειάς-Δελφών. 

Στο οδικό δίκτυο Λιβαδειάς-Δελφών, στη περιοχή «Ομφαλός», συμβαίνουν συνεχόμενα ατυχήματα εξαιτίας αφενός των δύο επικίνδυνων στροφών, και αφετέρου της παλιάς ασφαλτόστρωσης καθώς και της ελλιπούς σήμανσης για την επικινδυνότητα των σημείων, με αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περιοχή να συμβαίνουν πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα.

Παρά όμως τα συνεχή ατυχήματα και τις καταγγελίες των πολιτών και των φορέων της περιοχής, οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν υλοποιήσει μέχρι σήμερα κανένα έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου, όπως ασφαλτόστρωση, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης για την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη κίνηση, καθώς διέρχονται χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. 

Με βάση τα ανωτέρω,

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθενται να προβούν ώστε να αποκατασταθεί το φθαρμένο παλαιό οδόστρωμα και να τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης που θα προειδοποιούν για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου;



Ο ερωτών βουλευτής



Σταθάς Γιάννης
Blog Widget by LinkWithin