5 Δεκεμβρίου 2013

Στον Χρυσοχοϊδη ο Κλ. Περγαντάς για Τις Αυξήσεις Στα Διόδια




Από τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά ήρθε η επόμενη κίνηση αντίστασης σε επίπεδο Στερεάς, στο νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της κατασκευής των οδικών αξόνων που φέρνει αυξήσεις φωτιά στα διόδια.

Μετά τον γαλάζιο βουλευτή Φθιώτιδας Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει την σύμβαση για τον Ε65, ο κ.Περγαντάς έφερε το θέμα στην χθεσινή συνέλευση της ΕΝΑΕ.
Οι Περιφερειάρχες ζητούν άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ο κ.Περγαντάς θεωρεί πως υπάρχει χρόνος τροποποίησης των συμβάσεων.
Το νομοσχέδιο για την επανέναρξη της κατασκευής τεσσάρων οδικών αξόνων προωθείται με επείγουσες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
Όπως εξήγησε ο υφυπουργός Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, το νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί έως την 10η Δεκεμβρίου 2013, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος απώλειας των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Υπό αυτά τα δεδομένα, η επεξεργασία των συμβάσεων από τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη να κυρωθεί από την Ολομέλεια.

star lamias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin