4 Νοεμβρίου 2013

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του Μάνου Καπελώνη. Άλλαξαν την ώρα της κηδείας του.

Η οικογένεια του θύματος εσκεμμένα είχε δώσει στη δημοσιότητα διαφορετική ώρα έναρξης της κηδείας. Η κηδεία τελέσθηκε στο κοιμητήριο της Αρτέμιδας.


Συγγενείς και φίλο αποχαιρέτησαν για πάντα τον Μάνο Καπελώνη στην Αρτέμιδα, στις 3.00 το μεσημέρι η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη. Αβάσταχτος ο πόνος για τα αδικοχαμένα παλικάρια που δολοφονήθηκαν λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Η κηδεία του δολοφονημένου Μάνου Καπελώνη έγινε σε κλίμα οδύνης και βουβού πόνου. Η εξόδιος ακολουθία εψάλλει στο Ναό της Υπαπαντής στην Αρτέμιδα. 



Κατά τη διάρκεια της πομπής προς το κοιμήτηριο της Αρτέμιδας υπηρξε διακριτική παρουσία της αστυνομίας. 


ΦΩΤΟ NEWSIT
Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη θα γίνει στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζήτησε να μην παραβρεθεί κανένας πολιτικός στην κηδεία του παιδιού τους, κλείνοντας με ηχηρό τρόπο την «πόρτα» στη Χρυσή Αυγή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή, έγραψε:

"Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.
Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ."

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin