28 Ιουλίου 2013

Αυτόνομος "κατεβαίνει" στην νέα περίοδο ο Αμβρυσσέας.

Τέλος στα σενάρια περί συγχώνευσης με την ποδοσφαιρική  ομάδα της Αράχωβας,μπήκαν σήμερα έπειτα από την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ιστορική ομάδα του Διστόμου. Ακολουθεί το αναλυτικό δημοσίευμα του stereasports.
ΑΜΒΡΥΣΣΈΑΣ: «ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΚΌΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΊ…»


«Η ισχύς εν τη ενώσει». Αυτό σκέφτηκαν στο Δίστομο και τελικά ο ιστορικός Αμβρυσσέας απέκτησε νέο διοικητικό συμβούλιο ικανό να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο που είχε περιέλθει. Οι απανταχού Διστομίτες δήλωσαν παρόντες δείχνοντας ότι ο Αμβρυσσέας ήταν, είναι και θα παραμείνει ζωντανός και θα βαδίσει πάλι σε δρόμους δόξας…Με εντυπωσιακή λοιπόν συμμετοχή (ρεκόρ των τελευταίων δέκα ετών), πραγματοποιήθηκαν υην Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο της Βοιωτίας με έτος ιδρύσεως το 1928.Στις αρχαιρεσίες πήραν μέρος 117 μέλη .

Έγκυρα 116 ψηφοδέλτια .

Άκυρο 1 ψηφοδέλτιο .

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους ;

1. ΑΝΕΣΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΔΗΜΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΟΥΚΑ
3. ΖΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4. ΚΟΥΤΡΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ
5. ΛΕΜΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
6. ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΜΙΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
8. ΜΙΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
9. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
10. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
11. ΣΙΔΕΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
12. ΣΙΔΕΡΗΣ-ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
13. ΤΖΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
14. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Η εφορευτική επιτροπή
1. Μπούρας Ανδρέας

2. Σαββίδης Γεώργιος

3. Λεμονής Αθανάσιος



Πετράκος: «Αρχίζει μια νέα εποχή»



Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ο Γαρύφαλλος Πετράκος. Ο άνθρωπος που πάσχισε όσο ποτέ άλλοτε για να μην φθάσει η ομάδα στο χείλος του γκρεμού είχε κάθε λόγο να ήταν πολύ χαρούμενος αν και ο ίδιος δεν θα βρίσκεται πλέον στα διοικητικά δρώμενα. Να τι είπε:

«Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν, πως ποτέ δεν θα πήγαινα την ομάδα Πρωτοδικείο, βρίσκοντας τρόπο να κατέβει και εφέτος ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ με η χωρίς την παρουσία μου στο Δ.Σ.

Πέρα από τις 3 αποτυχημένες Γ.Σ έγινε και μια ακόμη ανεπίσημη συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας και όλοι γνωρίζουν τι έγινε εκεί ..στην προσπάθεια που έγινε για » νερό στο κρασί όλοι μας «Παρόλα αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν και η ιστορία έγραψε πως σήμερα αρχίζει μια νέα εποχή για την ομάδα που όλοι αγαπάμε και ποτέ δεν θα θέλαμε να πέσει σε » αδράνεια » όπως πολλοί βιάστηκαν να γράψουν η να πούν με αφορμή τα Δ.Τ περί συνεργασίας και κοινής συμπόρευσης . 

ΕΞΑΛΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ που ενέκρινε όλο το Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ (http://stereasports.com/?p=16104). 

Δεν θα πω πως ήταν ένα μέτρο πίεσης η τρίκ το τελευταίο δεκαήμερο όλο αυτό … Πάντως λειτούργησε ευεργετικά Πρέπει όλοι μας να χαιρετίσουμε την σημερινή ημέρα στηρίζοντας το νέο Δ.Σ κι εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα τα δύο τελευταία χρόνια .

Ειδικά ευχαριστώ τους τρεις παλιότερους του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ -ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΑΝΟΠΟΥΛΟ-ΓΑΜΒΡΙΛΗ που στο ξεκίνημα τους παίξαμε συμπαίκτες , και στην δύση της καριέρας τους αποχαιρετώ κι εγω την διοίκηση της ομάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin